HTML

Aktuális munkálatok

- Justins Project állás:


Játék: 100%



Ötlet: 100%



Felvett jelenetek: 50%



Szinkron: 0%



Vágás: 33%



Várható megjelenés: 2010. 03. 15-16.

Twitter karcolás

Justins PC játékok sorozat

Sziasztok! Különféle PC játékokat fogok nektek bemutatni, értékeléssel illetve hibákkal (már ha lesznek :P).

Friss topikok

Archívum

Folyamatban.

2010.03.12. 23:56 :: justinsface.

Elkezdődött a Fahrenheit bemutatójának készítése.. A felvevő programmal először ismerkedem, majd bele vágtam a közepébe. Apropó vágás. Az még nincs mert még a jeleneteket veszem fel. Nem tudom hány rész lesz belőle (számításaim szerint 2-3 maximum) mivel a történet szempontjából minden pálya fontos, de igyekszem összesűríteni a dolgokat. Most a nagy szünet alatt megpróbálom feltenni az első részt, reméljük sikerül.
Azonbelül megkérlek titeket, hogy aki tud vágással kapcsolatban erről a programról valamit =(Ulead VideoStudio 11) az jelezzen felém, mert eddig nem találtam meg hogy kell benne.
Egy másik program a Sony Vegassal sikerül, azonban nagyon nagy méretbe alakítja át. Pl: 1 perc 34 mp-s egy jelenet az ha alapból 6 mb akkor vagy 150 mb-re nyomja fel. Végül sikerült beállítanom, úgyhogy valószínűleg azzal folytatom tovább, de a Ulead VideoStudio 11 még jó lenne egy két tipp.

Sziasztok. 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutató.

A bejegyzés trackback címe:

https://justinspcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr651835764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása